Preddavky na daň z príjmov fyzických osôb a právnických osôb v roku 2021 - Brnová, Miroslava
Podmienky a výška preddavkov na daň z príjmov v roku 2021 z pohľadu právnickej aj fyzickej osoby podnikateľa, s názornými príkladmi. Platenie preddavkov fyzickými osobami podľa § 34 a právnickými osobami podľa § 42 zákona o dani z príjmov v roku 2021.