Základná dokumentácia o transferovom oceňovaní – návod na prípravu - Kočiš, Michal
Základná dokumentácia ako univerzálny nástroj na interné manažovanie transferového oceňovania pre všetky závislé osoby, ktoré nie sú povinné viesť úplnú dokumentáciu. Praktický návod pri vedení dokumentácie, pomôcky pre správne vyčíslenie základu dane podľa princípu nezávislého vzťahu, v súlade so smernicou OECD.