Svetelné znečistenie v krajine - Sedlák, Vladimír
Svetelné znečistenie a negatívny dopad na biotické zložky životného prostredia. Súčasný stav problematiky svetelného znečistenia vo svete a na Slovenku. Svetelné znečistenie a legislatíva. Svetové a slovenské nštitúcie zaoberajúce sa svetelným znečistením. Povedomie obyvateľov Slovenska o svetelnom znečistení.