Problémy mobility a dopravy seniorů v současném městě - Schmeidler, Karel
Výskum zameraný na názory a postoje seniorov ako občanov českého mesta a detekovať ich potreby pre urbanistické plánovanie. Projekt InCities - Bezpečná města pro chodce a seniory. Dopravné potreby rôznych sociálnych skupín. Demografické zmeny ako výzva pre Európu a jej spoločenstva a vyplývajúce demografické trendy. Analýza problémových oblastí dopravy a špecifikácia bariér v doprave.