Regotrans, spol. s r. o. 30 rokov - Tuhý, Gabriel
Predstavenie a história spoločnosti Regotrans, spol. s r. o. jej riaditeľom Gabrielom Tuhým od jej v roku 1990 po súčasnosť ako partnerskej firmy spoločnosti Rittmeyer, AG. Baar/CH – projektovej, inžinierskej a dodávateľskej organizácie pôsobiacej na Slovensku v odbore merania, regulácie a riadenia technologických procesov a silnoprúdových rozvodov v oblasti ekológie, vodného hospodárstva, energetiky a riadenia budov. Rozsah činností zahŕňajúci kompletnú finalizáciu zákaziek od poradenskej a projektovej prípravy cez kompletný dodávateľský systém realizácie diela vrátane záručnej a pozáručnej činnosti. Využívanie know-how z vlastných skúseností a aj v rámci partnerských subjektov.