Databáza EUNIS - unikátny klasifikačný systém biotopov - Kanka, Róbert
Hodnotenie biotopov ako najdôležitejšia aktivita v oblasti výskumu ekosystémov. Charakteristika databázy EUNIS pre klasifikáciu biotopov. Webová stránka, aplikácia, vyhľadávacie rozhranie a verejne dostupné údaje v databáze EUNIS.