Postavenie advokáta v mediácii - Swanová, Beata
Mediácia ako jedna z alternatívnych metód riešenia konfliktov a sporov. Postavenie advokáta v mediácii. Rozdiel medzi mediáciou ako metódou riešenia interpersonálnych konfliktov a mediáciou v zmysle zákonnej úpravy. Riešenie sporov na súde a mimo súdu. Vnímanie konfliktu z pozície záujmov klienta.