Zmeny v dočasnej ochrane podnikateľov ako neformálnej reštrukturalizácii - Manik, Rudolf
Dočasná ochrana podnikateľov, nazývaná tiež neformálna reštrukturalizácia ako riešenie insolvencie v dôsledku COVID-19. Aktuálne zmeny v účele dočasnej ochrany a v príslušnosti súdov pri jej poskytovaní. Základné náležitosti žiadosti po novom. Predĺženie, zánik a zrušenie dočasnej ochrany.