Business Performance Management in Small and Medium-Sized Enterprises in the Slovak Republic: An Integrated Three-Phase-Framework for Implementation - Gruenbichler, Rudolf
Rámec pre implementáciu riadenia podnikovej výkonnosti v slovenských malých a stredných podnikoch (MSP) na základe výskumu v oblasti dopravy MSP. Kroky na podporu efektívneho zavedenia a využívania riadenia podnikovej výkonnosti v týchto MSP. Návrh týkajúci sa výkonnosti založený na zisteniach predchádzajúcich výskumných štúdií spolu s výsledkami dotazníkových prieskumov a osobných stretnutí, rozhovorov s vlastníkmi, manažérmi dopravných MSP.