Prechod práv a povinností z pracovnoprávnych vzťahov pri prevode hospodárskej jednotky na viacerých nadobúdateľov - Poruban, Andrej
Analýza netradičného právneho riešenia pre slovenské právo, ktoré spočíva v rozdelení práv a povinností vyplývajúcich z jednej pracovnej zmluvy na pracovné pomery na kratší pracovný čas u viacerých nových zamestnávateľov.