Religious Component in a State’s Foreign Policy Case Study of the Russian Orthodox Church - Solik, Martin
Náboženský faktor v medzinárodných vzťahoch a úloha ruskej pravoslávnej cirkvi v zahraničnej dimenzii. Úloha tejto cirkvi v zahraničnej politike Kremľa v postsovietskom priestore. Vzťah cirkvi k štátu v ruských podmienkach. Ruská pravoslávna cirkev ako faktor zahraničnej politiky Ruska.