Vývoj cien energetických komodít v období 12/2020 až 02/2021 - Pišta, Ján
Rast emisných kvót a vplyv silných mrazov na ceny energetických komodít. Vplyv počasia na ceny na spotových trhoch. Switching pásiem pri výrobe elektriny. Jarné obdobie a tlmenie rastu cien energetických komodít.