Energie z odpadu Alternativa ke skladkování - Sirová, Barbora
Skládky a možnosti využitia odpadu. Bioodpad a energetické spracovanie v bioplynových staniciach na zelenú elektrinu a iné komodity. Skládky a správne zachádzanie s odpadom v Českej republike. Biometán a jeho možnosti výroby a budúcnosť v Európskej únii.