Publicity as a Tool of PR Activities within CSR Concept in Food Enterprises in Slovakia - Košičiarová, Ingrida
Publicita ako nástroj public relations (PR) v rámci koncepcie CSR (spoločenská zodpovednosť podnikov) v praxi potravinárskych podnikov na Slovensku. Analýza jej využitia z hľadiska zahraničnej účasti, výrobného zamerania a veľkosti potravinárskych podnikov na Slovensku a benefitov plynúcich z využívania publicity ako súčasti PR v rámci konceptu CSR. Výskum realizovaný dotazníkovou formou v 125 potravinárskych podnikoch pôsobiacich na území Slovenskej republiky.