Zákon o spotrebnej dani z tabakových výrobkov - Sandtner, Lucia
Cieľom novely zákona je upraviť sadzby spotrebnej dane na cigarety, tabak a tabak v bezdymovom tabakovom výrobku a zosúladiť definíciu územia Európskej únie so smernicou Rady EÚ 2019/475 z 18. februára 2019, ktorou sa menia smernice 2006/112/ES a 2008/118/ES.