Management městské zeleně - systémové postupy a nástroje plánování - Šimek, Pavel
Význam mestskej zelene v udržateľnom rozvoji miest. Definícia a analýza prístupov pojmu mestská zeleň. Systém mestskej zelene a zelená infraštruktúra. Management mestskej zelene a systémové postupy a nástroje managementu. Hierarchia systému mestskej zelene.