Účtovanie transferov
Základné pravidlá účtovania transferov sú vymedzené v §19 Opatrenia MF SR č.MF/16786/2007-31, ktorým sa ustanovujú podrobnosti o postupoch účtovania a rámcovej účtovej osnove pre rozpočtové organzácie, príspevkové organizácie, štátne fondy, obce a vyššie územné celky v znení neskorších predpisov.