Dotácia z dobrovoľnej požiarnej ochrany - Urbanová, Terézia
Podľa opatrenia Ministerstva financií SR z 8.augusta 2007 č.MF/16786/2007-31, sa v účtovnej jednotke, ktorou je obec alebo VÚC, účtuje dotácia prijatá od subjektu Dobrovoľná požiarna ochrana SR na účte 372-Transfery a ostatné zúčtovanie so subjektami mimo verejnej správy.