Networking and Entrepreneurial Orientation in Internationalization of Small and Medium Sized Enterprises: A Two Case Study of Ostrobothnia Company in Finland - Nahan-Suomela, Rosmeriany
Vytváranie sietí a podnikateľské orientácie a to, ako uľahčujú internacionalizáciu malých a stredných podnikov. Vzorky dvoch malých a stredných podnikov nachádzajúcich sa vo fínskom regióne. Dôležitosť vytvárania sietí a podnikateľských orientácií pre pochopenie modelu internacionalizácie malých a stredných podnikov. Ak majú byť podniky úspešné na medzinárodných trhoch, musia brať do úvahy zložky podnikateľských orientácií. Úspešnosť podnikov ďalej závisí vo veľkej miere od schopnosti spoločností zamerať sa na podnikateľskú orientáciu a vytváranie sietí pri uľahčení internacionalizácie spoločností.