Rodičovská dohoda - schválená súdom verzus uzatvorená v mediácii - Tragalová, Dagmar
Poukázanie na prínos mediácie pri tvorbe rodičovskej dohody a poukázanie na rozdiel v prístupe súdov a prístupe rodičov v mediácii pri tvorbe rodičovskej dohody, ktorá upravuje výkon rodičovských práv a povinností k maloletým deťom.