Štátna podpora formou úveru z Environmentálneho fondu - Urbanová, Terézia
Podľa zákona č.587/2004 Z.z. o Environmentálnom fonde, je tento fond zriadený ako štátny fond na uskutočňovanie štátnej podpory starostlivosti o životné prostredie. Podľa §7 tohto zákona existujú dva základné druhy podpory a to: dotácia a úver, je možná aj ich kombinácia.