Dohody o prácach vykonávaných mimo pracovného pomeru - Ukropec, Anton
Zamestnávateľ môže podľa zákona č.311/2011 Z.z. Zákoníka práce v znp., na plnenie svojich úloh, uzatvárať s fyzickými osobami dohody o prácach vykonávaných mimo pracovného pomeru, za ktoré sa považujú: dohoda o vykonaní práce, dohoda o brigádnickej práci študentov a dohoda o pracovnej činnosti.