Modular Robots in Parallelogram System - Svetlík, Jozef
Modulárny konfiguračný robotický systém má výhodu optimálneho konfigurovania robotov pre špecifické ciele. Roboty môžu efektívne pracovať s ľahkou konfiguráciou, nízkou spotrebou a vysokou kapacitou.