Dovolenka z dôvodu starostlivosti o dieťa - Matlovičová, Iveta
Dňa 4. februára 2021 bola schválená novela č.76/2021 Z.z. zákona č.311/2001 Z.z. Zákonník práce v znp. Podľa tejto novely bola počnúc rokom 2020 navýšená dľžka základnej výmery dovolenky na 5 týždňov aj pre zamestnancov, ktorí dosiaľ nedovŕšili 33 rokov veku, ale sa trvalo starajú o dieťa.