Basic Task About Building of Modular Robots - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Popis postupu pri návrhu a výbere vhodného robota alebo automatizovaného systému s hlavným zámerom flexibilitou a produktivitou. Postupná konvergencia k modulárnej stavbe aplikačných zostáv.