<The> Design of Structures of Production Systems for E-Production - Hajduk, Mikuláš
Príspevok sa zaoberá implementáciou komunikačných a spravodajských technológií do automatizovaných výrobných systémov. Aplikácia a demonštrácia na robote KUKA.