Kate aneb digitální asistent pro bankéře
Využitie umelej inteligencie v bankovníctve. Multifunkčný robot Kate ako virtuálna asistentka od ČSOB. Ponúkané funkcie Kate pre klientov a pre zamestnancov banky.