Spojujeme digitální a fyzický svět - Hubička, Filip
Za digitálnym svetom núl a jednotiek sa vždy skrýva fyzický pohyb tovaru, hovorí Jan Kodada, riaditeľ obchodu a marketingu spoločnosti Gebrüder Weiss Česká republika. Podľa neho sa v obore logistika môžu v budúcnosti objaviť technológie, aké si dnes nevieme ani predstaviť. Stále však pôjde o zásobovanie, presun materiálu či výrobkov, a o transparentnosť, presnosť a spoľahlivosť poskytovaných služieb.