Rok 2021 ve znamení brexitu a dalších novinek na poli komplexní logistiky
Logisticá spoločnosť PST CLC patrí od roku 1991 k významným poskytovateľom komplexných služieb v oblasti logistiky a od roku 2012 pôsobí na trhu ako člen celosvetového holdingu Mitsui-Soko Group. Rok 2021 začal pre našu spoločnosť významnou udalosťou- odchodom Veľkej Británie z Európskej únie, a s tým spojenú problamatiku v oblasti colných služieb a prepráv, konštatuje Zuzana Lančová.