Elektromobily potřebují digitalizaci - Toman, Pavel
Digitalizácia preniká do všetkých oblastí ľudskej činnosti a nastupujúca elektromobilita pre ňu predstavuje široké pole. Digitalizovaná infraštruktúra pre úžitkové elektromobily umožní prevádzkovateľom vozidiel, plánovať dobýjanie tak, aby prestoje vozidiel boli čo najkratšie.