Zmeny v podpore zo Štátneho fondu rozvoja bývania - Balog, Boris
Od 1. januára 2021 na základe zákona č. 359/2020 Z. z. sa upravujú podmienky pre podporu obstarávaných nájomných bytov, tak aby sa zvýšila motivácia žiadateľov z verejného, ale aj súkromného sektora k obstarávaniu nájomného bývania. Zmeny sa týkajú aj zjednodušenia poskytovania podpory zo ŠFRB.