Animované modely robotických výrobných systémov - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Príspevok prezentuje niektoré základné princípy využívania animácie pri návrhu robotických výrobných systémov. Zo skúseností je zrejmé, že využívanie animácie evidentne skracuje dobu prípravy projektov a otvára širšie možnosti pre analýzu väčšieho počtu projektových alternatív.