Modulárne robotické systémy - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Modulárne robotické systémy sa vyznačujú flexibilitou a ponúkajú adaptabilný pracovný priestor a kinematický reťazec. Modulárena stavba technických systémov je vytvorená spojením autonómnych konštrukčných jednotiek a modulov.