Štúdia konštrukcie modulárnych antropomorfných robotov - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Príspevok prináša prehľad dizajnových prístupov k modulárnym robotom a manipulátorom. Analýza geometrických parametrov, kontrolných systémov s spájacich elementov.