Robotické zváranie - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Robotické zváranie využíva rôzne technické a vedecké aspekty zahrnuté v procese reprodukcie práce skúseného zvárača. Je to veľmi zložitý proces, pretože vyžaduje adaptáciu automatických systémov.