Účtovanie miezd za mesiac december v obciach, v rozpočtových a príspevkových organizáciách zriadených obcou - Urbanová, Terézia
Problematika účtovania miezd za mesiac december podľa opatrení Ministerstva financií Slovenskej republiky ustanovujúcich podrobnosti o postupoch účtovania a rámcovej účtovej osnove pre rozpočtové organizácie, príspevkové organizácie, štátne fondy, obce a vyššie územné celky a podľa zákonných ustanovení o rozpočtových pravidlách verejnej správy. Účtovanie v bežnom roku (2020) a v budúcom roku (2021).