Inovačné modely vzdelávania na vysokých školách - Lesáková, Dagmar, 1949-
Článok sa zaoberá problematikou súladu medzi ponukou súčasných študijných programov a potrebami spoločnostii. Výzvy v rámci Bolonského procesu a súvisiacich koncepciíí slúžia ako báza na skúmanie zmien v paradigme vysokoškolského vzdelávania. Bez inovácií procesov vzdelávania sotva bude možné naplniť budúce očakávania spoločnosti.