Použitie dotazníka interakčného štýlu učiteľa ako súčasť jeho profesionálneho rozvoja - Čonková, Andrea, 1982-
Cieľom príspevku je analýza jednej z možností získavania spätnej väzby od študentov vysokej školy učiteľom. Ide o použitie Dotazníka interakčného štýlu učiteľa, ktorý sa má snažiť poznať vzájomné vzťahy medzi ním a študentami za účelom skvalitňovania svojej práce.