Kvalita vysokoškolského vzdelávania z pohľadu absolventov slovenských vysokých škôl - Blanár, František
Štúdia sa zameriava na prezentovanie pohľadu absolventov slovenských vysokých škôl na kvalitu svojho absolvovaného vysokoškolského šúdia, spätné hodnotenie správnosti výberu vyštudovanej vysokej školy a študijného odboru. Podkladom analýzy je prieskum na vzorke absolventov z rokov 2014 a 2018, ktorý na prelome rokov 2019 a 2020 realizovalo CVTI SR.