Domácka práca a telepráca od 1. marca 2021 - Seneši, Norbert
Dňa 4.2.2021 Národná rada SR schválila zákon č.76/2021 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č.311/2001 Z.z. Zákonník práce v znp. Novela Zákonníka práce vyvolala aj zmeny týkajúce sa domáckej práce a telepráce, ktoré spočívajú vo vymedzení domáckej práce a telepráce, v určovaní miesta ich výkonu, v určovaní ich pracovného času a v zavedení práva zamestnanca vykonávajúceho túto prácu odpojiť sa od práce. Tieto zmeny nadobudli účinnosť od 1.marca 2021.