Práce s informacemi se mění a staré systémy pro správu dokumentů občas nestačí. Co s tím? - Tomaier, David
Digitalizácia firiem, rušenie fyzických pobočiek a ich presun do digitálneho prostredia. Správa dokumentov prostredníctvom cloudovej stratégie, kontajnerizácie a LowCode. Rýchlosť zavedenia a škálovateľnosť, automatizácia pomocou umelej inteligencie, zdielanie obsahu so zákazníkom a bezpečnosť. Systém Trask pre správu obsahu svojich klientov.