Use of Human Resources Information System in Agricultural Companies in the Czech Republic - Vrabcová, Pavla
Oblasti riadenia ľudských zdrojov, v ktorých poľnohospodárske spoločnosti v Českej republike využívajú informačné systémy na zvýšenie efektívnosti procesov a vyhodnotenie vývoja ich využitia s ohľadom na podporu digitalizácie. Najväčší podiel na sledovaných poľnohospodárskych podnikoch využíva IT systémy v oblasti osobných údajov, zatiaľ čo najmenší podiel na sledovaných poľnohospodárskych podnikoch využíva softvér na monitorovanie vzdelávania a prenos znalostí. Vypuknutie pandémie COVID-19 zhoršuje používanie informačno-komunikačných technológií.