Ekonomický rast - je potrebné podporiť úvery
Publikácia Frankfurtské hárky od Národnej banky Slovenska prináša informácie o pozadí rozhodnutí menovej politiky a o dôsledkoch implementácie menovej politiky ECB. Naštartovanie spotreby a firemných investícií ako kľúč k opätovnému oživeniu ekonomiky a inflácie. Úvery a hypotekárne úvery a ich situácia na Slovensku. Finančná podpora firiem štátom a základné podmienky úverov.