Svoboda, rovnost, a kapitalismus koncepce (negativní) svobody u Geralda A. Cohena - Brabec, Martin
Gerald Cohen a analytický marxizmus. Historický materializmus a sloboda. Obrat k normatíve a sloboda proletariátu počas kapitalizmu. Cohen vs. Nozick. Peniaze, sloboda a privlastňovanie prírodných zdrojov.