Remote Work and Remote Healthcare in Poland - Tatała, Marek
Pred vypuknutím koronavírusu bolo poľské zdravotníctvo, týkajúce sa práce na diaľku, nepružné a tým pádom málo atraktívne. Našťastie sa poľský právny systém lepšie pripravil na pandémiu vďaka zavedeniu rôznych elektronických nástrojov (napr. elektronické recepty alebo nemocenské listy). Zdôraznenie, že používanie telemedíciny môže pokračovať aj po pandémii.