<The> Role of the State in Regulating Work from Home: The Cases of Croatia and Estonia - Šlosar, Igor
Poukázanie na nepripravenosť chorvátskej vlády definovať, čo je to práca, a regulovať všetko, čo sa tejto práce týka. Po preskúmaní problémov, ktoré v súčasnosti formujú chorvátsky trh práce, dochádza k porovnaniu s priekopníkom v digitalizácii, Estónskom. Táto krajina je vynikajúci príkladom v regulácii a môže byť pre Chorvátsko vzorom.