Minimálne sadzby na triedený zber a zhodnotenie odpadov z hľadiska práva Európskej únie a Ústavy Slovenskej republiky - Sadloňová, Mária
Minimálne sadzby na triedený zber a zhodnotenie odpadov s poukazom na zmluvu o fungovaní Euróspkej únie, Ústavu SR a zákon o odpadoch. Regulácia cien. Právo EÚ v oblasti štátnej pomoci. Ústava SR a obmedzenie hospodárskej súťaže. Zásah do práva na podnikanie a práva vlastniť majetok. Súlad vykonávacej vyhlášky so zákonom o odpadoch.