CONTAL OK: Kvalitní ľudia a produkty sú tie správne ingrediencie úspechu
CONTAL OK je stabilnou spoločnosťou, ktorá už 30 rokov poskytuje zákazníkom kvalitné produkty. Jej pôsobenie je rozdelené na dve oblasti: vývoj, výroba a implementácia identifikačných systémov pre slovenský trh a vývoj a výroba bezpečnostných a alarmových systémov pre svetový trh. O dlhodobom úspechu firmy, o jej rozvoji a napredovaní sme sa porozprávali s výkonným riaditeľom spoločnosti, Rastislavom Wölczom.