Autonómne jazdenie sa stáva realitou ciest pomaly, ale iste
Autá bez vodičov - moderné počítačové technológie nám ich stále rýchlejšie približujú ku realite. Úplnú jazdu bez zásahu človeka, už dnes spľňajú viaceré špičkové vozidlá najmä prémiových značiek. Odborníci očakávajú, že samostatne jazdiace robotizované autá sa stanú realitou ešte pred rokom 2030.