Integration of Digital Technologies into Business Processes: Companies in Slovak Republic in the Context of Global Development and the Current State in the European Union - Romanová, Anita, 1973-
Integrácia digitálnych technológií v rámci priemyslu 4.0 do podnikových procesov ako neoddeliteľná súčasť počas transformácie spoločnosti pre šancu stať sa digitálnou a inteligentnou. Využitie digitálnych technológií v priemyselných odvetviach a ich výhody pre podniky. Procesy integrácie digitálnych technológií do obchodných aktivít v podnikoch v Slovenskej republike a porovnanie so situáciou v podnikoch v Európskej únii a ďalších vybraných krajinách sveta (USA, Čína). Vymedzenie pojmov digitizácia, digitalizácia, digitálne technológie a digitálna transformácia podnikov, s porovnaním využitia technológií digitalizácie a priemyslu 4.0 v podnikových procesoch na základe dostupných štatistických údajov a štúdií.